dijous, 26 d’abril del 2012

VISITA D'UN PETIT POP A INFANTIL

Hola a tothom, l'altre dia varem tenir una visita especial, d'un animalet amb vuit potes...un pop.
Era un pop molt petitet i com que els de primària ja n'haviem tingut un durant el primer trimestre, varem pensar que el podiem dur en un petit aquari fins a infantil.

Com podeu veure en les imatges, el petit pop va ser molt simpàtic i tots els nostres companys d'infantil estaven encantats i molt atents. També els varem dur la nostre estrella de l'aquari gran.

Varen fer uns dibuixos molt polits i al final del matí ens varem acomiadar del pop i el tornàrem a la mar...

Gràcies amic pop per la visita!!!

Sabeu perque no varem posar el pop a l'aquari gran?



dijous, 5 d’abril del 2012

LES RABOSES DEL DIA DE LA PAELLA I LA VISITA D'UNA BIOLOGA

Hola a tothom, el passat dilluns va venir a visitar-nos una biòloga. Però és una persona especial per nosaltres, perquè és una exalumna de l'escola. En aquests moments treballa a l'aquari de la Cova de les Llagostes i fa investigacions i seguiments d'algunes espècies marines.

Varem tenir l'oportunitat de saber com ho va fer per arribar a ser biòloga, en que consisteix la seva feina i sobretot...ens va il·lusionar per seguir treballant i arribar molt lluny. Gràcies Elisa.

A més a més, el dia de la paella de l'APIMA a Cala Bassa, alguns amics varen anar a pescar una estona. Ens varen dur aquests peixos per l'aquari.



Són raboses i viuen a les roques a molt poca profunditat. Són de la família dels blènnids, que és una família molt gran. Hi ha molts de blènnids diferents i no sabem quin és exactament el nostre.

Mirant bé la foto...Sabrieu investigar i descobrir quin és el seu nom i nom científic???

Va...aquest serà un nou concurs per les vacances!!!