Perquè un Aquari?

L’aquari a l’escola
Aquest petit projecte, va sorgir arrel de l’interès que els al·lots demostraven quan treballavem els animals del seu entorn proper i sobretot els de la mar.
Sempre han mostrat una gran motivació per investigar i aprendre coses noves d’animals marins que en la majoria de casos ja han vist alguna vegada i ja en saben moltes coses. D’aquí el seu interés per participar i aportar coses al grup.
Desde l’escola pensam que és un projecte molt polit, que potencia conèixer i estimar una part importantíssima de l’entorn de la nostra illa, la mar i els seus habitants.
La connexió que ha sorgit entre l’aquari de l’escola i l’aquari de la cova de les llagostes, ens ha resultat ideal per donar continuïtat al projecte, salvant les limitacions del nostre equip i lligant una activitat de l’escola amb unes activitats proposades desde un lloc emblemàtic que forma part de la cultura del poble de St. Antoni i la nostra illa.

2 comentaris:

Cristina ha dit...

Hola Joan,el que has escrit es molt polid,hem recorda al dia que decidirem si fariem un aquari a l'escola.Segur que tots hem apres moltissim.Per que tenirem una estrella de mar que per poc es reprodueix i va ser molt interesant,veura com es trencava les potes molt a poc a poc.Àdeu!!!

Iratxe ha dit...

Hola Joan,el que has escrit es molt polid,hem fa recordar quan l'any passat deiem si montariem l'aquari o no el montariem.Hem apres molt amb l'aquari perque tenim la sort de tenir un profe que li agradi la pesca,i ens dugui els animals marins que ens du.
ADEUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!