dijous, 15 de desembre del 2011

ENS ACOMIADAM DELS INVERTEBRATS

Hola a tothom, ha arribat el moment d'evolucionar dins el nostre aquari...de recordar un altre tipus d'animals marins, els VERTEBRATS!!!
Ens acomiadam de dels INVERTEBRATS, tot i que seguirem tenint-ne alguns dins l'aquari. Pensau que si volem que l'ecosistema funcioni i sigui equilibrat, és necessari que hi hagi tot tipus d'animals, netejadors, depredadors, petitets, grans...
Sempre tenim primer els invertebrats perque varen apareixer primer a la prehistoria, i després tenim els vertebrats, que varen apareixer més tard. Per això deim que evolucionam de invertebrats a vertebrats.



Durem dos vells amics invertebrats, el cranc i la cranca de les illes Bledes, a l'aquari de la Cova de les Llagostes. I allí possiblement farem un canvi, deixarem els nostres invertebrats i durem un vertebrat que teniem el curs passat. Era un gran depredador i va creixer molt al nostre aquari, però durant l'estiu que no el podem cuidar, el varem cedir a l'aquari de la Cova.


Aquí podeu veure aquests dos magnífics animals invertebrats, amb una armadura de closca perfecte. Són d'aspecte molt diferent, però tenen el mateix nombre de potes i dues pinces.

Recordau que feia la cranca de les illes amb tot el que trobava pel fons?

Per que creieu que ho feia?

3 comentaris:

iratxe ha dit...

Hola soc na Iratxe,lo que feia lacranca era agafar totes les pedres
alges...M´agrada molt tenir un aquari en marcha.
ADEUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

Joan Costa ha dit...

Hola.
Si la cranca tot el que veia pel fons ho destrosava tot el que es trobava.
Jo crec que ho feia per jugar pero no ho se segur.

Alba ha dit...

tens rao Joan Costa i Iratxe pareix que esta agafar les coses i destrosan tot lo que estrova.

Adeu!!!!!!!